Verjaardagsshoot Lino - Vostermans Fotografie

Verjaardagsshoot Lino

Op 5 Juni wordt onze Lino alweer 2 jaar. Een special moment die wij als fotografen natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij kunnen laten gaan! Vorig jaar hebben we voor Lino’s eerste verjaardag een traditionele Cake Smash shoot gedaan. Het thema was toen cookie monster. Deze Cake Smash is daarna ook nog vaak geboekt. En dat vinden wij heel leuk!

Maar nu moesten we een nieuw thema verzinnen. Iets wat nog niet zo vaak werdt gedaan en zeker niet onbelangrijk het moest bij onze Lino passen. Omdat het vaak in deze periode al mooi weer is hebben we gekozen voor een buitenshoot met het thema Indianen.

Als we een thema bedacht hebben gaan we op zoek naar alle attributen die we nodig hebben voor de shoot. Zo hebben we een tipi tent, indianentooi, boog, vredespijp en heel veel andere leuke attributen gevonden.

En dan was het eindelijk zover nadat de spullen al weken in de studio klaar stonden. Omdat Lino niet zo had van petten etc. waren we bang dat de indianentooi ook niet lang op zou blijven. We hebben eerst alles klaargezet op de  locatie. Daarna Lino aangekleed en de tooi opgezet. En tot onze verbazing is deze ook nog redelijk lang blijven zitten.

De foto’s zijn super leuk geworden en uiteraard mocht zijn kleine zusje Nina ook nog even mee op de foto.

Vanaf nu kan er dus ook een shoot met dit thema geboekt worden!!

© Vostermans fotografie www.vostermansfotografie.nl

 

Terug naar alle berichten