Newborn Fee - Vostermans Fotografie

Newborn Fee

Een mooiere afsluiting had ik mij niet kunnen wensen

Al bijna weer een week geleden mocht ik knappe Fee met haar papa en mama op de foto zetten.
Dit was voor mij de laatste shoot van 2019 en de laatste shoot voordat wij ons eigen derde wondertje mogen verwelkomen! ❤️
En ik had mij geen mooiere afsluiting kunnen wensen! Zoveel mooie foto’s kunnen maken dat ik er zelf gewoon stil van ben geworden! Zelf heb ik de foto’s al tientallen keren bekeken want ik vind ze zelf gewoon geweldig. 

Het was best wel spannend om een newbornshoot te plannen redelijk dicht bij onze eigen uitgerekende datum. Want tja…. je weet maar nooit met 36 weken zou ik best al bevallen kunnen zijn of niet meer in staat om 3 uur met een newborn bezig te zijn.

Met onze andere twee kinderen heb ik ook tot op het laatste moment rond gerend… of ja gewaggeld maar vrijwel zonder klachten. Dus ik durfde dit ook wel aan. En het is toch gewoon te leuk om niet te doen.

Fee kwam bij ons in de studio en heeft bijna van begin tot eind geslapen en liet alles toe. Een droomsessie! Het is zo fijn dat je deze mooie periode mag vastleggen voor andere mensen <3 De tijd vliegt voorbij en voordat je het weet kun je je al niet meer herinneren hoe klein ze eigenlijk waren. Maar dan heb je altijd deze mooie foto’s nog. En het geluk straalt er aan alle kanten vanaf <3

Trots en met een heel fijn gevoel kijk ik alweer uit naar de eerste shoots van 2020.

Maar nu eerst zelf lekker gaan genieten!

En mocht je in 2020 uitgerekend zijn…….. Vergeet niet op tijd een mooie sessie te boeken 😉

Terug naar alle berichten