Feest 5 Jaar Vostermans Fotografie!!! - Vostermans Fotografie

Feest 5 Jaar Vostermans Fotografie!!!

Het is alweer 5 jaar geleden dat Vostermans Fotografie officieel geworden is. Om precies te zijn 5 jaar en 5 dagen. Want op 2 Januari 2015 stonden wij bij de kamer van koophandel in Eindhoven. En wat wij toen nog niet wisten is dat ons bedrijf ons zoveel moois zou brengen! In de afgelopen 5 jaar is er veel veranderd niet alleen binnen ons bedrijf maar ook binnen ons gezin. Wij zijn ondertussen 2 lieve kindjes rijker en een derde is opkomst. En zij laat hopelijk niet lang meer op zich wachten 😉 Wij zijn 8 januari 2020 uitgerekend.

Roy fotografeerde eerst alleen en Anouscha deed achter de schermen werkzaamheden voor ons bedrijf. Maar toen wij in verwachting waren van onze zoon Lino begon het toch ook bij Anouscha allemaal wat te kriebelen. Wij hebben toen besloten dat het tijd werd dat ook Anouscha een opleiding fotografie ging doen. Na deze opleiding volgde ze nog enkele Newborn cursussen want dat is de grote passie van Anouscha. Inmiddels zijn de newborns niet meer weg te denken en heeft Vostermans fotografie al tientallen mooie babytjes mogen fotograferen. Ook Roy heeft absoluut niet stilgezeten en heeft heel veel toffe workshops mogen volgen. Van Bruiloft fotografie, flitstechnieken naar bedrijfsvoering en nog veel meer. Ondertussen zijn wij eigenaar geworden van onze eigen studio waar wij met plezier heel veel leuke foto reportage’s mogen doen. Inmiddels is ook ons Meisje Nina geboren (2017) en wordt ook zij regelmatig door ons op de foto gezet. Wij hebben zoveel prachtige momenten mogen beleven met jullie, zoveel vaste klanten mogen verwelkomen, zoveel mooie liefdes verhalen mogen vastleggen en prachtige baby’s! Ook voor dit jaar staan er al heel wat mooie reportages en bruiloften op de planning!

Wij zijn elke dag dankbaar voor het mooie bedrijf wat wij samen in 5 jaar hebben opgebouwd. Maar vooral heel dankbaar voor al jullie steun en vertrouwen! Voor dit jaar hebben wij weer heel veel mooie plannen die wij samen met jullie waar gaan maken!

Om jullie te bedanken hebben wij een super leuke win-actie waar wij maar liefst 5 winnaars gaan kiezen! Onder iedereen die meedoet verloten wij 5 cadeaubonnen t.w.v €25,- te besteden voor een reportage naar keuze!

Wat moet je doen:

  • Like onze Facebook pagina en/of Instagram
  • Like het bericht op Facebook/Instagram
  • Tag in de reacties zoveel mogelijk familie en vrienden die deze actie ook niet mogen missen!

 

Op maandag 3 februari maken wij de winnaars bekend!

 

Bedankt! Liefs,

Roy en Anouscha

Vostermans Fotografie!

Terug naar alle berichten