Cake Smash Caesar - Vostermans Fotografie

Cake Smash Caesar

Een van de tofste dingen van fotograferen is dat wij een band opbouwen met onze klanten.  Zo zien wij onze klanten regelmatig terug. En zijn wij het ene moment getuigen van een prachtige bruiloft. Het volgende moment mogen wij een pasgeboren kindje fotograferen. Om vervolgens 1 jaar later een toffe Cake Smash te mogen maken. En weer een paar jaar later zijn deze kindjes alweer een heel stuk groter gegroeid en staan ze voor de lens tijdens een familieshoot. Zo leuk!

Toen Caesar net geboren was mochten wij langs komen voor de newbornlifestyle shoot. Nu bijna een jaar later kwam Caesar bij ons in de studio voor zijn Cake Smash shoot. Het was nog even spannend of Caesar kon zitten tijdens de Cake Smash shoot. Tot de laatste week heeft hij ons in spanning weten te houden. Maar het is hem gelukt! Hij wou natuurlijk die lekkere taart niet missen 😉 Lekkerding dat het is!

In overleg met de mama van Caesar werd een mooi decor gekozen. En de wensen voor de taart aan onze bakster doorgegeven. Caesar heeft genoten van zijn feestje in onze studio. Van de foto’s voor de taart, met de taart en natuurlijk als laatste lekker spetteren in een badje. Om vervolgens moe maar voldaan samen met zijn mama en grote broer en zus lekker mee naar huis te gaan.

De resultaten zeggen eigenlijk al genoeg! Het was weer een super leuke Cake smash!

Ook een toffe Cake Smash shoot boeken klik dan hieronder op de link 😉

Cake Smash

Terug naar alle berichten