Fotograferen tijdens Corona - Vostermans Fotografie

Fotograferen tijdens Corona

Wat een turbulente tijd. Een tijd waarin wij veel tijd met elkaar doorbrengen. Waarin soms de spanningen hoog oplopen. Maar ook een tijd waarin wij elkaar nog meer leren waarderen. Want op dit moment staat onze agenda niet vol. We hebben tijd voor elkaar en onze kinderen. En dan komt het besef hoe groot ze al zijn geworden, wat ze eigenlijk al allemaal zelf kunnen en hoe snel de tijd gaat. We beseffen ons dat het leven niet altijd vanzelfsprekend is. En dat is misschien juist een extra reden om mooie herinneringen te maken en voor altijd vast te leggen.

Gelukkig is het mogelijk in onze ruime fotostudio om 1,5 meter afstand te bewaren. Wij kunnen weer alle shoots in de studio aanbieden. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij om. Wij begrijpen natuurlijk ook dat het best een beetje spannend is om met je pasgeboren baby bij ons te komen. Daarom nemen wij zelf een aantal maatregelen. Wij maken gebruik van stoffen handschoentjes en mondkapje die naar elke shoot gewassen worden. Ook worden alle materialen gereinigd en wordt de studio naar jullie bezoek schoongemaakt.

Voor alle buitenshoots geldt nog steeeds alleen de leden uit een gezin/huishouden mogen aanwezig zijn. Ook hierbij is het belangrijk dat wij 1,5 meter afstand houden van elkaar. Uiteraard worden er geen handen geschud en worden aanwijzingen op gepaste afstand gegeven.

Voor alle shoots geldt: Mochten er klachten zijn koorts/hoesten dan kan de shoot niet plaatsvinden!

Wij hoeven jullie natuurlijk niet uit te leggen dat wij heel dankbaar zijn voor elke boeking in deze vreemde tijd <3

 

Terug naar alle berichten