Studio - Vostermans Fotografie

Studio

Wij hebben helaas geen eigen studio ruimte meer!

Velen jaren hebben wij mogen genieten van een eigen studio ruimte. Echter merkte wij de laatste jaren dat wij veel meer foto’s buiten en op locatie maakten dan dat wij in de studio deden.

Dit heeft ons doen besluiten om de studio op te zeggen en alle attributen weg te doen. Wij willen ons meer focussen om het fotograferen op locatie en de spontane momenten vast te leggen. In de studio is dit toch een stuk beperkter en wordt veel in scene gezet.

Helaas komt daarbij ook de mogelijkheid om een newbornshoot en cake smash te boeken ook te vervallen. Dit vinden wij zelf ook jammer maar uiteraard gaan wij wel door met de Newbornlifestyleshoots en natuurlijk familieshoots, bruiloften en zwangerschapshoots!

In de komende tijd gaan er ook nog aanpassingen plaatsvinden in 0.a de website. Daar houden wij jullie graag van op de hoogte!

Dus Vostermans Fotografie stopt zeker niet maar de studio is wel dicht! Wij hopen dat wij jullie in de toekomst toch van dienst kunnen zijn maar dan op een mooie (natuur) locatie!

Liefs,

Anouscha Vostermans

 

Terug naar alle berichten